Museumkids

Tijdens de herfstvakantie vanaf 15 oktober 2016 is al voor het tweede jaar op rij de vakantie  omgetoverd tot Rabo Museumkidsweek. Musea in Nederland staan dan weer BOL van de activiteiten. En wil je kans maken op een superleuke prijs? Zoek en fotografeer Museumkids-mascotte Tikkit in jouw favoriete museum en upload je foto op de wedstrijdpagina. Dan maak je zo maar kans op een VIP-weekend in Twente, inclusief speciaal bezoek aan Natura Docet Wonderryck Twente. Fijne vakantie!

Ga daarvoor naar www.museumkids.nl.

Voor kinderen een uitgelezen mogelijkheid om in ons museum te zien en te ervaren hoe onze voorouders het huishouden deden.  Met een interessante speurtocht worden de kinderen op ontdekkingsreis gestuurd en ervaren zelf hoe het leven was in vroeger tijden.

Ons museum is geopend voor jullie op de woensdag-en vrijdagmiddag en niet alleen in de herfstvakantie maar het gehele jaar door. Zie ook de openingstijden zoals vermeld is op deze website.